maanantai 1. toukokuuta 2023

Toukokuun ensimmäisenä

 


Yhtä vaikeaa, kun on pitää tätä blogia yllä, on luopua tästä. Mietin jossain vaiheessa, että palaanko blogin kanssa "alkujuurille", jolloin aloin Vuodatuksen puolella pitää käsityö- ja ristipisto -blogia noin 15 vuotta sitten. ..mutta enhän minä ole ehtinyt saamaan edes sitä harmaata neuletta valmiiksi, josta taisin viime kesänä kuvan tänne laittaa :-D. No, toivotaan, ettei joka toinen postaukseni ole tällainen voivottelu siitä, kun en ole päivittänyt. 

 Iloitaan keväästä.

p.s. Kuvan suloinen otus oli viime viikolla Seurasaaressa.

12 kommenttia:

 1. Hahhah, nauratti tuo kirjoituksesi.
  Palaa vaan blogeihin, mutta vain jos siltä tuntuu.

  Ihanaa kevättä, Ninnu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehee 😅, joo, en pysty luopumaan. Kiitokset! Sinulle myös 🌸.

   Poista
 2. Ilolla seuraan postauksiasi, tuli niitä mitä tahtia tahansa ja oli niiden sisältö vaikkapa vain sitten voivottelua 🥰. Et sinä kyllä jaksa joka kerta vain voivotella 🤭.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava ja helpottava kuulla Susanna :). Kiitos. Hyvä jos, en vaikuta alituiseen voivottelevalta.

   Poista
 3. Jokainen ajatus on arvokas - tuli niitä julkaistua sitten usein tai harvoin...
  Itse olen myls pohdiskellut blogi"ELÄMÄÄ" - Vuodatuksen matkablogi kadotti kaikki rakkaat kuvat, bloggerin Reissut ja Räpellykset on niin sekalaista seurattavaa, mutta itselle kuitenkin mukava "päiväkirja" - että on jossain jotain dokunmetoituna, kun alkaa olla eloa jo niin paljon takana, ettei millään kaikkea muista!!
  Tuollainen pulunen puolisoineen kujertaa takapihan aidassa.. pesää... jospa pitäisi harakat poissa... mieluumin tuota kujerrusta kuin aamuöistä harakan hyppimistä kesäilloissa!! Iloja ja mielekkäitä touhuja toukokuuhusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi harmi, että matkakuvasi hävisivät Vuodatuksesta. Blogisi on oikeastaan siitä juuri kiva, että siinä on kaikkea elämästä. Sellaisen ehkä haluaisin tästäkin. ..eli milloin mitäkin. Taidan käydä blogissasi vierailulla tämän kirjoitettuani. Lintujen laulu on ihanaa kuultavaa talven jälkeen. ..kuten mainitsemasi kujerruskin.
   Kiitokset ja sinulle myös ihanaa toukokuuta!

   Poista
 4. Kuule,pidä vaan tätä kivaa blogiasi,kyllä me muut tänne tullaan katsomaan heti,kun jotain uutta ilmaantuu.😊
  Itsellänikin ollut pitkiä välejä postauksissa,talvella ei viitsiny blogissa marista,kun ei ollut parhaimmillaan.Nyt on kevät ja kaikki on ihanaa!Niin kuin tuo kyyhkyn kuvakin!😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirjam-Matilda 🤍. Minulla on sama "ongelma" eli en ole talvisin parhaimmillani ja energiaa ei riitä yhtä paljon kaikkeen kuin näin keväällä. Kiva, kun jaksat/jaksatte blogivierailla. Blogeissa on jollain tapaa ihanan rauhallinen meno vrt. muut sosiaalisen median "alustat" (Sanotaankohan niitä alustoiksi? 🤭 aprikoi tietämätön.)

   Poista
 5. Jokaisella on oma tahti. Blogin pitäminen on kivaa, kun siitä ei tule työtä.
  Ihana lme tuolla lintusella.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Enkuli. Niinhän se on, että tätä on hyvä tehdä mieluusti. Kuten nyt teenkin. Mukavaa viikon jatkoa!

   Poista
 6. Tämä bloggailu on itsellänikin kausittaista. Joskus en muuta tekisikään kuin kirjoittaisin omaani ja lukisin muiden blogeja ja joskus ei pitkään aikaan voisi vähempää kiinnostaa. Nykyään entistä enemmän aikaa vievät käsityöt ja näin keväällä myös pihatyötä, kun fyysinen kunto ei ole paras mahdollinen. Mukavaa loppuviikkoa ja kauniita kesäpäiviä !

  VastaaPoista
 7. Blogiin on niin kiva tallentaa ja palata aina muistelemaan, ai niin, tuo ja tuo.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahdutaa aina - I appreciate your comments