keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Aurinkoista loppiaista!


16 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun pihassa vierailee punatulkkuja, talven lintuja! Olipa kiva lukea edellisestä postuksestasi kahvilareissuasi. Oikeaa taiteilijaelämää! Harmi tosiaan, että kirja on vaihtunut läppäriin; ehkä sekin on kuitenkin joskus tulevaisuudessa romanttista ja nostalgista. :) Mukavaa loppiaispäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meillä on tänä talvena ollut tavallista enemmän punatulkkuja pihapiirissä. Ihania ovat, kuten muutkin linnut :). Vaikka käytän innolla tablettitietokonetta, niin lukiessa minulla pitää olla aito lämmin kirja kädessä :).

   Poista
 2. Onpa ihana tunnelmallinen kuva punatulkusta!

  VastaaPoista
 3. Ihana, ihana punatulkku! Täällä niitä näkee todella harvoin, se on jotenkin haikeaa, kun lapsuudessa tottui siihen, että olivat jokapäiväisiä vieraita lintulaudalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että punatulkkujen määrä lisääntyy ja tulee myös sinne teille <3. Täällä meillä niitä on ensimmäistä kertaa enemmän eli useampi pariskunta.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos punatulkun puolesta Hosuli! :) Ne ovat kyllä kauniita lintuja - myös naaraat "old rose"-värisissä höyhenpuvuissaan :).

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Sussi! Hän istui siinä syreenissä nauttien auringon lämmöstä muuten niin pakkasvoittoisessa säässä. (tai sitten vaan säästeli energiaansa :).)

   Poista
 6. Ihana kuva, punatulkun punan lämpö ja pakkasen viileys samassa kuvassa.

  Loppiainen meni jo, mutta raikasta tammikuuta sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Molempiin! :) Mukavaa tammikuuta!

  VastaaPoista
 8. Oi, punatulkku on lintulaudan aatelia;) Meillä kyyristellään ja hiivitään sisällä, kun hän tai joukko heitä saapuu lintulaudalle;) Mukavaa tammikuun jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Sinulle myös! :) Nämä ovat tänä talvena olleet aikaisempia rohkeampia. Kai ovat tottuneet rauhalliseen pihapiiriimme.

   Poista
 9. Kuva on lintuineen kuin itse aurinko. Hyvää loppiaisen jälkeistä aikaa : )

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahdutaa aina - I appreciate your comments