maanantai 28. joulukuuta 2015

Brasserien terassilla

Kotona piirretty muisto

12 kommenttia:

 1. Kauniit muistot lämmittävät mieltä. Hieno piirros.
  Mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkka! Silloin oli lämmin (mutta ei liian lämmin) kesäpäivä eikä kiire minnekään :). Mukavaa loppuvuotta! :)

   Poista
 2. Nyt pääsimme mukaan Kultakauteen! Siellä vanhat suuret mestarit istuvat keskustelemassa taiteesta.
  Hieno työ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, en tiedä mistä nämä 2010-luvun brasserien asiakkaat keskustelevat :). Varmaan jotkut taiteestakin :). Kiitos kovasti! :)

   Poista
 3. Tämä on aivan ihana. Olen aina haaveillut siitä, että osaisi piirtää noin, luonnostella sen mitä näkee. Mutta ei, minä olen ihan surkea piirtäjä. Pitää siis piirtää vain sanoilla ja kameralla. Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon Kirjailijatar! Sinulla on upeita tekstejä ja kuvia. Itse en pysty sanoilla yhtä hienoon lopputulokseen. Sinulle myös: Oikein hyvää uutta vuotta!

   Poista
 4. Onpa tämäkin hieno, Ninnu! Piirsitkö ihan muistikuvan mukaan vai käytitkö kuvaa apuna? Olet kyllä taitava. Kiitos Kaapelin näyttelystä, työsi sielläkin olivat upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kovasti Satu! Kuva oli apuna. Muutaman ihmisen muutin kyllä toisen näköiseksi, mutta itse asetelma (tarjoilija-nuori mies ym) on ottamastani valokuvasta. Ensi viikolla olenkin menossa piirtämään luonnoksia kahvilaan, kuten taisin kertoakin sinulle. Kiitos itsellesi, että kävitte Kaapelilla <3.

   Poista
 5. Toivottelen mukavaa loppuvuotta ja kaikkea mahdollista hyvää uuteen vuoteesi:) Ihania nämä joulun jälkeiset, vuoden viimeiset päivätkin, oleilla, nuuskutella jo kiristyvää pakkasta ja nauttia vielä lomapäivistäkin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Hyvä Mieli! Nämä välipäivät ovat tosiaan mukavan rauhallisia. Onnellista ja iloisten hetkien täyttämää uutta vuotta 2016!

   Poista

Kommenttisi ilahdutaa aina - I appreciate your comments