tiistai 2. kesäkuuta 2015

Mitä kesällä...

Ystävä facebookissa kysyi leikkimielellä mitä kesällä tulee tehdä. Vastasin että:
Liottaa varpaita vedessä, lukea puun  alla (tai auringossa niille, jotka tykkäävät), lekotella viltillä, olla vaan, kävellä pellon reunaa koirien kanssa heinänkorsi suussa, soittaa pianoa yhdellä sormella, tykätä itsestään ja toisista, piirtää ja maalata, syödä mustikkamaitoa ja jätskiä, nauttia aamuista ja illoista ja vapaudesta ja matkustaa hiukan. Eipä sitten muuta :).

6 kommenttia:

 1. Tuo oli aika tyhjentävästi sanottu. :) Aah, mustikkamaito sai veden herahtamaan kielelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tulee mustikkamaidosta mieleen muistikuva isovanhempieni tuvasta maalla :) ja lapsuuden kesät. Räsymatot lattialla (tosin on meillä vieläkin räsymattoja käytössä :) ).

   Poista
 2. Juuri näin ajattelen…<3 ja pieni punarinnan kuvan kaunis maalaus on todella lähellä sydäntäni, kaunista! Punarinta on pihallamme yhtenään ja aina odotettu ilo:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sirkka <3. Kokeilin uusia guassivärejäni. En ole oikein mikään kukkamaalari, kuten kuvasta näkyy :-). Mietin, että olisi kiva jäljitellä vanhaa muistojeni -kirjojen tyyliä. Ruskea paperi antaisi vanhahtavan kuvan.

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja nuo kaikki. Jotenkin tuo heinäkorsi suussa pellonpiennarta käveleminen houkuttelisi nyt kaikista eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen pystyisi toteuttamaan vaikka heti, kun on niin kiva keli :). (ainakin täällä läntisellä uudellamaalla.)

   Poista

Kommenttisi ilahdutaa aina - I appreciate your comments