perjantai 16. tammikuuta 2015

Lissabon 2012


7 kommenttia:

 1. Jälleen kiehtova kuva, jota jää katsomaan

  VastaaPoista
 2. Minustakin tuo on kiehtova kuva, jotenkin ajattelen että kuvasta puuttuvat ne jotka on noille tuoleille tarkoitetut istumaan. Tai sitten ehkä heitä ei vain enää vain ole.

  Kerroksellista, ihana matkamuisto.

  VastaaPoista
 3. Kovasti kiitoksia Sussi ja Julia! Ilahduttavaa, että kuvani on antanut jotain. Julian tulkinta tuo siihen yhden uuden ulottuvuuden lisää. Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Hei :) Kävin täällä eilen kommentoimassa, mutta kommentti onkin jäänyt jonnekin puolitiehen, sivukujille... Sitä olin sanomassa, että kuva on hurmaava, tosi kaunis! Ja Lissabon, unelma.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset Satu! Lissabon on kyllä ihana ja vanha kaupunginosa Alfama, mistä tämä kuvakin on, suosikkini. Uskon, että menet Lissaboniin jonain päivänä, sillä ei se mikään mahdoton unelma ole :).
  Mulle on käynyt useamman kerran niin, että jos kommentoin ensin ja sitten vasta kirjaudun (eli valitsen tuosta Kommentti nimellä: -pudotusvalikosta Google-tilini) Bloggeriin, niin kommenttini häipyy jonnekin. En tiedä, oliko sinulla tällainen tilanne. Aina sitä ei sitten välttämättä huomaa, ettei kommentti ole mennyt perille.

  VastaaPoista
 6. Ninnu, minäkin uskon, vahvasti :) Juu, kyllä kommentit välillä karkailevat, eikä sitä sitten jää seuraamaan niiden perillepääsyä. Kunnes sitten palatessa havahtuu tilanteeseen. Mulla toi Google-tili on automaattisena valittuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. Siinä oli sitten eri probleemi kuin mulla :). Mä välillä kirjaudun ulos tilistä.

   Poista

Kommenttisi ilahdutaa aina - I appreciate your comments